Posts Tagged ‘usi de garaj’

Idei originale – cadou un weeknd cu o masina de inchiriat

miercuri, octombrie 9th, 2013

cadou masina de inchiriatUna dintre ideile originale care s-au nascut de curand in urma anilor de criza economica a fost, da, si aceasta, a unui cadou original, adica o plimbare de placere cu o masina “mai de soi”. Multe familii au pierdut in urma severei recesiuni, case si masini cumparate in rate sau depuse ca si gaj pentru alte imprumuturi sau pur si simplu aceste bunuri le-au fost executate silit pentru diverse datorii.

Ca o picanterie, o celebra firma producatoare de usi de garaj a avut o campanie publicitara in care vindeau usi de garaj “impotriva executorilor” si ca slogan au folosit expresia “masina ramane in garajul tau!” Reclama nu a “tinut” prea mult deoarece firma din Oregon, producatoare de usi de garaj blindate a cazut si ea prada, la randul ei, crizei economice.

Deci, revenind la aceasta ideie de a face cadou persoanei iubite o plimbare de weekend cu o limuzina inchiriata, se pare ca, aceasta este pe cale in anumite state americane sa devina un obicei, asa cum sunt picnicurile in familie sau Ziua mamei, Haloweenul, sau iua Recunostintei. (mai mult…)