Ce trebuie sa stii despre serviciile de tractari auto

Detinerea unui autoturism personal nu mai este de multa vreme un lux, ci o necesitate. Aceasta investitie aduce multiple beneficii, dar implica si o serie de griji: combustibil, asigurari, piese de schimb etc. O problema pe care niciun conducator auto nu si-o doreste este necesitatea apelarii la serviciile de tractari auto.

Daca nu ati fost nevoiti sa apelati pana acum la o firma de tractari si nu cunoasteti foarte bine domeniul, iata cateva intrebari care pot aparea:

1. Cat costa o tractare auto?

Cand vine vorba despre costurile serviciilor de tractari auto e bine de stiut ca nu exista tarife fixe, pretul final tinand cont de cateva aspecte: greutatea autovehiculului ce urmeaza sa fie tractat, daca tractarea se face in aria acoperita de firma respectiva sau in afara acesteia, tipul de problema pe care o are autovehiculul (o defectiune mecanica/ la sistemul de directie etc). Pretul creste direct proportional cu greutatea, directia sau gravitatea situatiei.

2. Cum iau legatura cu o firma de tractari auto?

Se spune ca paza buna trece primejdia rea si orice sofer are in agenda telefonica numarul unui service auto. Pe acelasi principiu se recomanda ca in lista cu numere utile sa se regaseasca si o firma specializata in tractari auto. Nu este chiar usor sa alegi o anumita firma, dar exista dispecerate care pot recomanda echipa potrivita in functie de locatie si necesitatile fiecarui caz.

3. Ce alte servicii ofera firmele de tractari?

Desi s-ar putea crede ca o astfel de firma se ocupa doar cu tractarea autovehiculelor care au probleme, multe dintre acestea ofera o gama larga de servicii suplimentare. Dintre acestea amintim:

  • reparatii pe loc – atunci cand problema nu este una majora si nu se impune tractarea masinii, specialistii pot rezolva la fata locului.
  • alimentare cu combustibil – se intampla uneori sa ramai cu rezervorul gol in cel mai nepotrivit loc si moment. O echipa a unei firme de tractari te poate ajuta sa pleci din nou la drum, cu rezervorul alimentat.
  • inchirieri auto – daca masina necesita o tractare pana la un service auto, dar proprietarul nu isi permite sa ramana fara masina pentru ca are un program ocupat, e bine de stiut ca unele firme de tractari auto detin si servicii de inchirieri de masini, pe perioada reparatiei.

Retineti ca este important sa cunoasteti numarul unei firme de tractari auto pentru situatiile neplacute in care masina va rezerva surprize neplacute.

Tags: , , ,

Leave a Reply