Posts Tagged ‘oferte’

Beneficiaza de 9% reducere la rent-a-car

miercuri, decembrie 17th, 2014

36-reducere-9-la-sutaCui nu-i plac reducerile de pret? Chiar daca nu mereu sunt foarte insemnate, majoritatea oamenilor se bucura cand vad ca produsul/serviciul pe care il achizitioneaza este la pret mai mic decat in mod normal. De cele mai multe ori, reducerile de pret au efect mai mare asupra psihicului decat asupra bugetului (0,20 bani reducere nu este tocmai ce ne-am dori, nu?) insa firmele ar face orice pentru a-si atrage clientii.

Din fericire, mai exista si firme care isi respecta clientii si care acorda reduceri substantiale. Acestea pot fi acordate fie pentru cumpararea mai multor produse din aceeasi gama, fie pentru achizitionarea unui serviciu in avans. Strategiile pentru reduceri de pret sunt multe, insa cele care isi respecta clientii ii vor pune pe ei pe primul plan. Astfel, de pe urma reducerilor vor castiga atat clientii (vor economisi ceva bani) cat si firmele (isi vor fideliza clientii si vor avea si profit). (mai mult…)

Nu rata ofertele speciale de rent a car!

marți, martie 4th, 2014

ofertaspecialaMai este destul de multa vreme pana la asteptatele vacante. Mai sunt cateva luni de zile pana cand firmele, companiile romanesti sau multinationale vor incepe sa caute cu infrigurare un loc pentru teambuilding, cazare si transport. Ofertele societatilor de turism sunt inca de pe acum extrem de diversificate, oferte din care este destul de greu de ales, pentru ca nu este usor atat din punct de vedere al obiectivelor urmarite dar si din cauza ca inca mai sunt companii care inca nu stiu pe ce buget se pot baza la vara, la toamna sau de ce nu, in preajma sarbatorilor de iarna.

Asa cum omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, la fel si managerii de success prevad anumite actiuni cu cativa pasi inainte, la fel si familiile care si-au facut un bun obicei de a nu rata niciun concediu la timpul sau.

Ofertele speciale ale companiilor de turism nu contin in general si transportul in sau intre statiunile in care sunt alese aceste distinatii de vacanta si, mai ales, biletele cumparate sau contractile incheiate in  aceasta perioada sunt extreme de avantajoase pentru clienti, preturile fiind extreme de mici. (mai mult…)