Nu rata ofertele speciale de rent a car!

ofertaspecialaMai este destul de multa vreme pana la asteptatele vacante. Mai sunt cateva luni de zile pana cand firmele, companiile romanesti sau multinationale vor incepe sa caute cu infrigurare un loc pentru teambuilding, cazare si transport. Ofertele societatilor de turism sunt inca de pe acum extrem de diversificate, oferte din care este destul de greu de ales, pentru ca nu este usor atat din punct de vedere al obiectivelor urmarite dar si din cauza ca inca mai sunt companii care inca nu stiu pe ce buget se pot baza la vara, la toamna sau de ce nu, in preajma sarbatorilor de iarna.

Asa cum omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, la fel si managerii de success prevad anumite actiuni cu cativa pasi inainte, la fel si familiile care si-au facut un bun obicei de a nu rata niciun concediu la timpul sau.

Ofertele speciale ale companiilor de turism nu contin in general si transportul in sau intre statiunile in care sunt alese aceste distinatii de vacanta si, mai ales, biletele cumparate sau contractile incheiate in  aceasta perioada sunt extreme de avantajoase pentru clienti, preturile fiind extreme de mici.

Asemanator cu aceste oferte de turism si firmele de inchirieri auto au oferte speciale de rent a car care nu trebuiesc uitate. Inchirierea din timp poate aduce clientilor, utilizatorilor de masini de inchiriat importante economii, banii economisiti putand fi utilizati in alte scopuri care pot duce la imbunatatirea de exemplu a conditiilor de cazare, de masa, etc.

Mai mult decat atat, exista o tendinta a turistilor in unele tari europene de a proceda la un transport combinat si de a renunta chiar la masina proprie in timpul vacantei. Desi poate parea absurd, acest lucru poate duce la economii substantiale si la imbunatatirea confortului. Sunt turisti care pentru deplasarea in  statiuni folosesc caile ferate, calatoria cu trenul fiind mult mai placuta si, de ce nu, romantica, multora amintindu-le de frumoasele vacante ale copilariei. Odata ajunsi in orasele apropiate statiunilor inchiriaza o masina pentru a ajunge in statiune ssi pentru calatoriile scurte din jurul acesteia.

Ofertele speciale ale companiilor de inchirieri auto sunt extreme de diverse, cei care inchiriaza online putand beneficia de reduceri de pana la 9%. De asemenea beneficiaza de importante reduceri de pret prin ofertele de loialitate sau pentru inchirierile pe termen lung. Pentru a beneficia de aceste oferte speciale nu trebuie decat sa urmariti siteurile companiilor de rent-a-car.

Tags: , ,

Leave a Reply