Beneficiaza de 9% reducere la rent-a-car

36-reducere-9-la-sutaCui nu-i plac reducerile de pret? Chiar daca nu mereu sunt foarte insemnate, majoritatea oamenilor se bucura cand vad ca produsul/serviciul pe care il achizitioneaza este la pret mai mic decat in mod normal. De cele mai multe ori, reducerile de pret au efect mai mare asupra psihicului decat asupra bugetului (0,20 bani reducere nu este tocmai ce ne-am dori, nu?) insa firmele ar face orice pentru a-si atrage clientii.

Din fericire, mai exista si firme care isi respecta clientii si care acorda reduceri substantiale. Acestea pot fi acordate fie pentru cumpararea mai multor produse din aceeasi gama, fie pentru achizitionarea unui serviciu in avans. Strategiile pentru reduceri de pret sunt multe, insa cele care isi respecta clientii ii vor pune pe ei pe primul plan. Astfel, de pe urma reducerilor vor castiga atat clientii (vor economisi ceva bani) cat si firmele (isi vor fideliza clientii si vor avea si profit).

Si pentru ca vorbeam despre reduceri substantiale, trebuie sa stiti ca unul dintre domeniile in care se acorda acestea este si cel al inchirierilor de masini sau rent a car cum este denumit. Inchirierile de masini au cunoscut o crestere spectaculoasa in ultimii ani, datorita nevoilor omului modern, in concordanta cu avantajele pe care le ofera o masina inchiriata. Astfel, exista oameni care inchiriaza masini lunar, saptamanal sau pentru perioade lungi (mai mult de 30 de zile si cateodata mai mult de un an). Pentru ca este un domeniu in continua transformare si cu foarte multi clienti, managerii firmelor s-au gandit la fidelizarea clientilor, astfel incat acorda reduceri de pret si oferte promotionale. Si pentru ca traim in epoca internetului si cumparaturile online au capatat o amploare foarte mare, nici serviciile de inchirieri de masini nu puteau sa ramana mai prejos. Astfel, reducerile de pret si inchirierile online merg mana in mana. De exemplu, pentru rezervarile online facute cu 20 de zile inainte de data inchirierii, se ofera o reducere de pret de 9%, daca serviciul va fi achitat in avans. Avand in vedere preturile pentru inchirierea masinilor, economia este substantiala, iar daca masina va fi inchiriata pe o perioada de 30 de zile de exemplu, pretul va fi cu 40 euro mai mic (asta pentru o masina cu un tarif de 15 euro/zi).

In concluzie, daca stiti din timp ca aveti nevoie de o masina de inchiriat, interesati-va in legatura cu aceasta reducere!

Mai jos va prezentam si oferta inceputului de an

oferte-ianuarie

Tags: ,

2 Responses to “Beneficiaza de 9% reducere la rent-a-car”

  1. Preturi de neegalat in oferta rent a car 2015 - Inchirieri auto Bucuresti Says:

    […] Reduceri de 9% pentru clientii care rezerva online cu minim 20 de zile inainte de data inchirierii masinii. Cum vacantele sau delegatiile sunt stabilite cu ceva vreme inainte, poti profita de reducere rezervand din timp si pe site-urile firmelor de inchirieri. Planifica-ti inca de acum viitoarea vacanta, pe principiul omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. […]

  2. Cristi Says:

    Am dori sa vedem si o statistica de rezultate obtinute in urma acestei promotii…

Leave a Reply