Recomandari firme de rent a car

laptop-internet-17398156Una dintre solutiile alese de cei mai multi dintre aceia care cauta o masina de inchiriat in Bucuresti este mai putin Internetul, blogurile sau siteurile specializate in inchirieri auto sau pe siteurile care ofera informatii amanuntite privind autoturismele atat din punct de vedere al confortului cat si din punct de vedere a calitatilor tehnice specifice fiecarui model.

In general, conform unei mici anchete printre clientii unei importante firme de inchirieri de rent a car din bucuresti, peste 62 % dintre clientii companiei au ales aceasta firma dupa o recomandare din partea unui client multumit. Recomandarea a avut rolul hotarator in decizia de a folosi serviciile de inchirieri auto ale respectivei companii.

Nu este o surpriza, desigur, numai ca, trebuie sa subliniem ca, in continuare, in Romania, conteaza foarte mult recomandarea directa ca si instrument de marketing, ca argument de vanzare. Firmele de inchirieri auto ar trebui sa se focuseze in promovarea serviciilor lor si pe segmentul de recomandari, cautand solutii de cointeresare a clientilor in acest sens, atat in cercul de prieteni, social media, dar si pe siteurile proprii, unde, asa numitele testimoniale pot genera o imagine mai apropiata de adevar asupra calitatii serviciilor.

Lucrurile insa nu sunt clare in restul oraselor mari ale tarii unde multe firme de inchirieri auto au mari probleme in a pastra afacerile pe linia de plutire, foarte putine dintre acestea investind in promovarea online, promovare care ar trebui sa le asigure si lor macar jumatate dintre clienti. In pragul sarbatorilor de iarna, doar doua firme de rent a car, una din Oradea iar cealalta din Iasi au alocat bugete mai mari de 500€ pentru reclama online, restul apeland la sume modice pentru acest tip de reclama.

Incurajam pe oricine sa recomande firmele de rent a car, indiferent de oras, pentru ca este pacat ca acest sector sa nu se dezvolte, si aici ne gandim la firmele autohtone care fac eforturi deosebite pentru a rezista colosilor din domeniu si care ofera servicii de o calitate deosebita la preturi romanesti. Blogurile care prezinta masinile de inchiriat, serviciile sau trendurile din acest domeniu au rubrici de comentarii unde puteti sa oferiti informmatii folositoare tuturor celo care doresc sa inchirieze o masina fara a avea surprize neplacute si pentru a se bucura de calatorie asa cum se cade intr-o tara care este membra a uniunii europene.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Recomandari firme de rent a car”

  1. rentin Says:

    Cea mai buna alternativa pentru clientii serviciilor de rent a car este un loc unde se pot gasi toate firmele cu reviziile clientilor.
    Asta este ceea ce incercam sa facem si dorim sustinerea firmelor de rent a car!

  2. monyk Says:

    Inchiriem o gama larga de autoturisme la preturi deosebit de avantajoase in judetul Gorj si in toata tara. Contactati-ne la numarul de telefon 0767976706 sau la sediul nostru din Strada Victoriei, Nr. 149, Tirgu Jiu, Gorj. bioessaro impex

Leave a Reply