Despre rent a car, numai de bine!

thumbs-upSunt multe persoane care folosesc serviciile unor companii de rent a car de foarte multa vreme, spunem cu satisfactii maxime, fara a exgera, dar care nu isi pun niciodata intrebarea cat de importante sunt recomandarile pe care le pot face cunoscutilor lor sau partenerilor de afaceri despre acest lucru.

Orice parere de bine poate ajuta acest domeniu, al inchirierilor de autoturisme sa se dezvolte si in in Romania. Daca veti cauta pe forumurile de specialitate veti observa cat de putine pareri negative sunt despre masinile inchiriate, ca acest gen de pareri sunt extrem de putine si ele sunt chiar de un subictivism si o superficialitate care ne ajuta sa ne dam seama ca in mare parte sunt nefondate.

Ca oameni suntem obisnuiti sa spunem, sa povestim mai mult despre ceea ce nu ne convine, ce ne deranjeaza, mai rar sa recomandam niste servicii de calitate. Citeam zilele trecute pe un forum referitor la cazare pe termen scurt in Bucuresti o astfel de parere negativa care din pacate nu ajuta pe nimeni, parere care se inscrie intr-o campanie firava de denigrare a serviciilor de inchirieri auto.

Domnul in cauza, nu are nici varsta, nici experienta necesara de a conduce o masina si este foarte nemultumit ca o companie serioasa de rent a car a refuzat sa ii ofere serviciile. Domnul are printre altele si un istoric care intamplator, s-a aflat, a incercat in dese randuri sa fraudeze cateva firme de inchirieri auto din Bucuresti punand o persoana mai in varsta sa inchirieze masini de fapt pentru domnia sa care nu are dreptul sa inchirieze astfel de autoturisme.

Acum ceva timp cineva ne spunea ca un blog despre rent a car nu ar putea fi sustinut prin articole diverse despre un domeniu ce pare la prima vedere limitat. Se pare insa ca, experienta ne arata ca serviciile de rent a car cu sau fara sofer sunt un domeniu nu numai dinamic ci si interesant, domeniu in care povestile sunt nenumarate, intamplarile sunt deosebite.

Domeniul inchirierilor auto cu sofer sunt un domeniu, de asemenea aparte, iar daca numai 1% din povestile soferii acestor masini ar fi publicate, ar iesi o colectie foarte voluminoase de adevarate romane de aventuri.

Rent a car este un domeniu vast, frumos, in care oameni cu initiativa economica dar si mult bun simt incearca sa faca profit din servicii de calitate care vin in ajutorul semenilor lor. Nimic nu este mai motivator decat sa vezi niste clienti multumiti sincer de serviciile tale, decat sa se vorbeasca despre cum ai stiut sa oferi sprijin clientului atunci cand el avea nevoie.

Ati fost multumiti de masina inchiriata si vreti sa ii multumiti firmei ale carei servicii le-ati folosit? Vorbiti despre asta!

Tags: , ,

One Response to “Despre rent a car, numai de bine!”

  1. Silviu Says:

    Serviciile de rent a car din Romania sunt in continua expansiune… incet incet incepe sa se miste treaba si la noi…totusi romanul e cam reticent in privinta asta… deocamdata majoritatea clientilor sunt straini sau romani veniti din strainatate

Leave a Reply