Inchirierea auto in societatea de azi

image-2009-08-14-6051464-56-masina-romaniaCu fiecare zi ce trece lumea resimte din ce in ce mai mult nevoia de siguranta, de control, dar si cea a unei viteze din ce in ce mai mari de desfasurare a evenimentelor. De la viteza conexiunii la internet si pana la capacitatile hardware ale telefoanelor inteligente, totul este caracterizat de rapiditate. La fel stau lucrurile si in ce priveste prestatia la locul de munca, unde a face totul cat mai rapid, fara compromisuri in ce priveste calitatea, ar trebui sa fie obiectivul fiecarui angajat.

Viteza, sau altfel spus, graba, a fost cea care a stat la bazele boomului tehnologic, dorinta acerba de evolutie generala fiind responsabila printre altele, de procesoarele cu multe nuclee, de televizoarele inteligente, dar si de inovatii mai mari precum autoturismele inteligente. Astfel, dorinta de a face totul mai repede, mai bine si mai eficient, dorinta ce ne insoteste 24 de ore pe zi, a condus in cele din urma la urmatoarea treapta a evolutiei, la randul ei, acest nou standard dand nastere unor cerinte si mai avansate si asa mai departe intr-un cerc ce pana acum a avut rezultate impresionante.

Am depasit astfel vremea autoturismelor cu cativa cai putere, ajungand la o putere de zeci si sute de cai din motoare cu o capacitate cilindrica din ce in ce mai mica. Am ajuns totodata in zilele masinilor inteligente ce au inceput a face primii pasi spre a se conduce in totalitate singure. Pana atunci insa ne multumim cu tehnologii ca mentinerea automata a vitezei de croaziera, parcarea automata, recunoasterea benzilor si semnelor de circulatie, recunoasterea coliziunii si asa mai departe.

Industria auto a tinut seama de noile tendinte ale utilizatorilor, axate pe siguranta, control si mobilitate, inovand, cum altfel decat foarte rapid. Si tocmai ca urmare a nevoii de mobilitate s-a dezvoltat o ramura atat de vasa a domeniului, cea a inchirierilor auto. Din ce in ce mai multi oameni se vad din ce in ce mai putin legati de autoturismul personal, preferand in schimb sa inchirieze unul cand situatia o impune, eliminand grijile ce vin odata cu detinerea unui autoturism si totodata facand importante economii prin alegerea unei astfel de solutii.

Tags: , ,

Leave a Reply