Unde mergem de 1 Mai si… cu ce?

Sudul-litoralului-are-cele-mai-mici-preturi-pentru-minivacanta-de-1-MaiAbia ne revenim din marea sarbatoare a crestinatatii ca deja, multi dintre noi ne facem bagajele catre o alta destinatie foarte asteptata de noi, Romanii: 1 Mai. Cei mai prevazatori si-au facut deja rezervari, la munte sau la mare (mai ales la mare!) sau chiar pe rute care mai de care mai nebanuite.

Hotelierii anunta deja ca pe Litoral camerele de hotel sunt deja inchiriate in proportie de 100%, lucru care nu s-a mai intamplat de cativa ani. Toata aceasta mica isterie cu vacanta de 1 Mai a fost in principal declansata de faptul ca va exista si un 2 Mai liber ceea ce le va da ocazia turistilor sa isi permita sa incerce pentru odihna si distractie chiar destinatii mai indepartate.

Binenteles ca, asa cum stim cu totii, una dintre aceste destinatii, extrem de atractive este  vecina noastra Bulgaria. Mi-am adus aminte cu aceasta ocazie de patania unui prieten de acum un an cand isi pregatise extreme de atent vacanta de 1 Mai, mai ales ca, pentru el, un om de afaceri extrem de ocupat, aceste mici calatorii sunt foarte importante. Dupa ce a pregatit minutios traseul, de la ruta pana la escale, etc.,  si a inchiriat deja un apartament intr-o binecunoscuta statiune, a avut surpriza sa constate ca are o mare problema.

Pe data de 20 Aprilie omul de afaceri are un mic accident cu o groapa din Bucuresti si trebuie sa isi duca masina la un service auto negandindu-se ca mai sunt cateva zile pana trebuia sa plece in vacanta de 1 Mai. Aici ar trebui sa precizam un lucru de care ar trebui sa tina seama toti cei care cauta un service auto serios. Exista multe serviceuri auto care ofera in cazuri de extrema urgenta clientilor lor masini pe perioada cat masina avariata sta in service. Mai mult decat atat, sunt serviceuri care au propriul lor serviciu de inchirieri auto, la care clientii primesc discounturi serioase.

Prietenul nostru insa a fost nevoit sa apeleze la o firma serioasa de rent-a-car de unde a inchiriat un autoturism de teren la fel de performant ca si al domniei sale, vacanta planuita neavand de suferit in acest mod nicio modificare.

Dupa cum am mai remarcat, firmele de inchirieri auto sunt de un real folos atat in calatoriile de afaceri dar si in cele de placere, singurele impedimente fiind poate cele legate de costuri, unele companii de rent-a-car, chiar daca practica niste preturi accesibile cerand garantii serioase, mai ales pentru masinile de ultima generate.

De multe ori, combinand alte mijloace de transport cu masinile de inchiriat, se pot face atat economii substantiale de bani, dar, mai ales, de timp.

Tags: , ,

One Response to “Unde mergem de 1 Mai si… cu ce?”

  1. Aron Andrei Says:

    Am inceput sa strang informatii utile despre spalatoriile auto din Bucuresti si nu numai, le-am organizat pe sectoare.

    Afla informatii utile inainte sa te duci la spalatorie intra aici http://bit.ly/1n3rBxM

    Impreuna putem scapa de evaziunea fiscala si nesimtirea din spalatoriile auto.

    Voi continua si cu alte locatii din restul tarii

Leave a Reply