Posts Tagged ‘inchiriere auto’

Rent a car la nevoie

marți, aprilie 18th, 2017
Masina de inchiriat la nevoie

Masina de inchiriat la nevoie

Cu toate ca detinerea unui autoturism personal este o necesitate, sunt si unele cazuri in care detinerea acestuia nu este posibila, fie din motive financiare, fie de exemplu ca nu ar exista un loc de parcare. Stim cu totii ca in marile orase ale Romaniei, locurile de parcare sunt extrem de putine, raportat la numarul de masini inmatriculate, astfel ca de cele mai multe ori, proprietarii trebuie sa isi parcheze masinile si la cateva strazi distanta, ceea ce nu este tocmai in regula, mai ales daca sunt bagaje de carat sau altele.

Asa ca, de multe ori, unele persoane renunta la a mai cumpara o masina si se multumesc cu taxiuri sau apeleaza la prieteni ori rude ori de cate ori au nevoie pentru a merge intr-un anumit loc sau cand au bagaje multe. Insa, din fericire, exista o solutie eficienta si care nu este nici foarte costisitoare: serviciile de inchirieri masini. (mai mult…)

Viata fara masina

marți, mai 28th, 2013

economie-europa-recesiune-shutterUn alt “current” aparut dupa ultima recesiune economica in Statele Unite este acela de simplificare a vietii, un current nascut din necesitatea de a scadea costurile vietii in conditiile scaderii veniturilor.

Cautand pe diverse bloguri americane noutati despre domeniul masinilor de inchiriat, al ultimelor masini uzate aparute pe bursa de rent a car am gasit cateva informatii interesante.

Folosirea masinilor de la companiile de rent a car este vazuta ca o utilitate majora nu numai in Romania. Se pare ca inchirierea unui autoturism la Bucuresti este acelasi cu inchirierea unei masini oriunde in lume, beneficiile fiind aceleasa.

Dar sa aruncam o scurta privire asupra acestui process de simplificare a vietii prin eliminarea masinii si folosirea in caz de nevoie a serviciilor unei firme de inchirieri auto. (mai mult…)