Posts Tagged ‘firme de inchirieri masini’

Despre rent a car, din alte puncte de vedere

duminică, august 25th, 2013

firmeDe cate ori ne vedem in situatia de a fi nevoiti sa plecam la drum si nu avem cu ce, adica masina este in service sau a fost “imprumutata” de unul dintre copii care trebuie sa se duca in Vama Veche cu prietenii si te roaga de doua luni de zile sa il lasi sa care corturile la Stufstock cu masina personala a familiei… . Ce sa faci atunci decat altceva de a apela la o masina de inchiriat?

Masini de inchiriat in Bucuresti de la o vreme se gasesc din ce in ce mai greu in perioada concediilor … asta … ma rog, este valabil pentru firmele serioase de rent a car care sunt cautate de catre cei care cunosc aceasta piata, piata inchirierilor auto.

Marea majoritate a firmelor de rent a car cu traditie au deja de cateva luni inainte rezervat aproape intregul parc auto mai ales in perioadele de varf . Zilele de weekend si minivacantele din ce in ce mai dese in Romania pun presiune pe firmele de inchirieri auto care si-au facut déjà un renume in acest domeniu datorita seriozitatii, profesionalimului angajatilor, calitatilor masinilor din parcul auto precum si datorita ofertelor de inchirieri extreme de avantajoase. (mai mult…)