Posts Tagged ‘europa’

Sfaturi pentru inchirieri auto in Europa

miercuri, mai 14th, 2014

The-European-UnionAi inchiriat o masina in Bucuresti sau poate in Cluj sau oriunde in Romania si acum te gandesti sa inchiriezi un autoturism undeva in Europa, unde probabil iti vei petrece vacanta de vara? Ai facut rezervari pe o insula in Grecia pentru concediul sin luna August, ai gasit cele mai bune preturi posibile la cazare dar nu stii inca care va fi transportul cel mai eficient si cat va costa el?

Ce trebuie sa stiti de la bun inceput este ca, desi poate parea bizar, societatile romanesti de rent-a-car sunt mult mai ingaduitoare cu clientii lor decat firmele/companiile straine. Din aceasta cauza este foarte important sa va informati foarte bine inainte de a pleca in vacanta in strainatate cu o masina inchiriata.

Mai intai de toate s-ar putea sa considerati mai avantajos faptul ca puteti pleca la drum cu o masina inchiriata chiar in Romania. Multe societati de inchirieri auto accepta acest lucru daca veti notifica firma si mai ales daca sunteti un client mai vechi. Avantajul de a inchiria masina din Romania este evident: nu veti avea surprize cu asigurarile, cu eventualele garantii, veti intelege mult mai bine si exact termenii inchirierii, implicit inchirierea va fi pe termen mai lung si aceasta va poate aduce un discount frumusel, etc. . (mai mult…)