Posts Tagged ‘1 mai’

Unde mergem de 1 Mai si… cu ce?

marți, aprilie 22nd, 2014

Sudul-litoralului-are-cele-mai-mici-preturi-pentru-minivacanta-de-1-MaiAbia ne revenim din marea sarbatoare a crestinatatii ca deja, multi dintre noi ne facem bagajele catre o alta destinatie foarte asteptata de noi, Romanii: 1 Mai. Cei mai prevazatori si-au facut deja rezervari, la munte sau la mare (mai ales la mare!) sau chiar pe rute care mai de care mai nebanuite.

Hotelierii anunta deja ca pe Litoral camerele de hotel sunt deja inchiriate in proportie de 100%, lucru care nu s-a mai intamplat de cativa ani. Toata aceasta mica isterie cu vacanta de 1 Mai a fost in principal declansata de faptul ca va exista si un 2 Mai liber ceea ce le va da ocazia turistilor sa isi permita sa incerce pentru odihna si distractie chiar destinatii mai indepartate.

Binenteles ca, asa cum stim cu totii, una dintre aceste destinatii, extrem de atractive este  vecina noastra Bulgaria. Mi-am adus aminte cu aceasta ocazie de patania unui prieten de acum un an cand isi pregatise extreme de atent vacanta de 1 Mai, mai ales ca, pentru el, un om de afaceri extrem de ocupat, aceste mici calatorii sunt foarte importante. Dupa ce a pregatit minutios traseul, de la ruta pana la escale, etc.,  si a inchiriat deja un apartament intr-o binecunoscuta statiune, a avut surpriza sa constate ca are o mare problema. (mai mult…)