Masini noi in flota Auto Grand – Inchirieri Auto

Pentru a satisface nevoile celor mai exigenti clienti, firma noastra demarat de la inceputul anului reinnoirea parcului de masini.

Una dintre masinile noi pe care am pus-o deja la dispozitia clientilor este Honda Civic cu cutie automata. Cu un consum mic, motor puternic si dotari complete veti beneficia de confort maxim.

Preturile de inchiriere incep de la 43€/zi pentru perioade mai mari de 16 zile.

Despre HONDA

Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporație multinațională cu sediul în Japonia. Compania produce automobile și motociclete, camioane, scutere, roboți, avioane cu reacție și motoare pentru aceste avioane, ATVuri, bărci cu motor și motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de electricitate, utilaje pentru îngrijirea gazonului și a grădinii, etc. Linia de automobile de lux produse de Honda este denumita Acura în America de Nord, Hondura în Honduras și Hongda în China.

Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume și primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie internă anual). Honda este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.

Sursa: WikiPedia

Tags: , , ,

Leave a Reply