Posts Tagged ‘sfaturi rent a car’

Sfaturi pentru inchirieri auto fara batai de cap

duminică, septembrie 9th, 2018

Daca ati mai inchiriat cel putin o data o masina, cel mai probabil urmatorul scenariu va este cunoscut: abia ce ati coborat din avion, sunteti obosit si infometat, dar trebuie sa cautati biroul rent a car pentru a inchiria masina de care aveti nevoie. Insa nu mai aveti nici timpul si nici rabdarea necesare, deci sansele sa semnati contractul de inchiriere fara sa acordati importanta detaliilor sunt mari. La fel si in cazul autovehiculului de inchiriat: va veti urca rapid la volan, din dorinta de a iesi din agitatia specifica aeroportului si imprejurimilor.

Insa tocmai aceasta graba ar putea sa duca la neplaceri ulterioare, asa ca ar fi recomandat sa incercati sa bifati cateva aspecte inainte de semna si de a pleca la volanul masinii inchiriate. (mai mult…)

Cum alegi firma de rent a car potrivita?

luni, aprilie 11th, 2016

rent a car 2Motivele pentru care apelam la serviciile unei firme de inchirieri auto nu sunt deloc putine. Indiferent care ar fi acestea un lucru e sigur: domeniul serviciilor rent a car a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare impresionanta care se reflecta in existenta pe piata a unui numar foarte mare de firme de inchirieri. Pe de-o parte acest lucru inseamna ca potentialii clienti au de unde alege, pe de alta parte tocmai aceasta oferta generoasa poate ingreuna decizia asupra serviciilor unei firme. In acest context se iveste o intrebare pertinenta: cum alegem cea mai potrivita firma rent a car pentru nevoile noastre?

Exista o serie de criterii care definesc o firma serioasa, care ofera servicii de calitate. Important este sa cunoasteti aceste criterii si alegerea firmei potrivite se va dovedi mult mai usoara. (mai mult…)