Posts Tagged ‘masini de inchiriat’

Criterii in alegerea masinii de inchiriat potrivite

joi, martie 2nd, 2017

Decizia inchirierii unei masini nu este una usoara, cum ar putea parea la o prima vedere. S-ar putea spune ca e o decizie mult mai usoara decat cea a achizitionarii uneia, insa este clar ca lucrurile nu stau deloc asa. In definitiv, indiferent daca vrem sa cumparam sau sa inchiriem, asteptarile de la un autoturism sunt similare.

Pornind de la asteptari este importanta stabilirea unor criterii clare pe baza carora alegerea masinii sa fie corecta. De aceea este important ca inainte de a apela la o firma de inchirieri auto clientul sa stie exact pentru ce ii trebuie masina si ce asteptari are de la aceasta. Astfel, reprezentantul firmei poate veni cu sugestii care sa faciliteze alegerea masinii potrivite nevoilor clientului. (mai mult…)

Cum alegi firma de rent a car potrivita?

luni, aprilie 11th, 2016

rent a car 2Motivele pentru care apelam la serviciile unei firme de inchirieri auto nu sunt deloc putine. Indiferent care ar fi acestea un lucru e sigur: domeniul serviciilor rent a car a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare impresionanta care se reflecta in existenta pe piata a unui numar foarte mare de firme de inchirieri. Pe de-o parte acest lucru inseamna ca potentialii clienti au de unde alege, pe de alta parte tocmai aceasta oferta generoasa poate ingreuna decizia asupra serviciilor unei firme. In acest context se iveste o intrebare pertinenta: cum alegem cea mai potrivita firma rent a car pentru nevoile noastre?

Exista o serie de criterii care definesc o firma serioasa, care ofera servicii de calitate. Important este sa cunoasteti aceste criterii si alegerea firmei potrivite se va dovedi mult mai usoara. (mai mult…)

Rent a car pe timpul iernii

duminică, ianuarie 17th, 2016

177445_Evaluations_des_pneus_d_hiver_collaboration_avec_le_Guide_de_l_AutoDaca vara, tot mai multe persoane aleg transportul in comun sau chiar merg pe jos, iarna lucrurile se schimba. Soferii nu prea mai vor sa lase masina acasa, mai ales cand temperaturile sunt foarte scazute. Iar lucrul acesta se reflecta atat in traficul foarte aglomerat din timpul iernii, care combinat cu ninsoare sau polei, poate duce foarte usor la accidente.

Insa, sunt anumite persoane care nu pot renunta la masina si au nevoie in permanenta de ea. Pe langa persoanele care sunt agenti de vanzari si se deplaseaza cu ajutorul autoturismului, mai sunt si persoanele care viziteaza alte orase cu un scop precis (spre exemplu, intalniri de afaceri) si care au nevoie de masina pentru a se deplasa rapid. Mai este o alta categorie: cei care nu locuiesc in tara si vin in vizita. Acestia au nevoie de masina pentru a se deplasa mai repede si pentru a nu cheltui sume foarte mari pe taxiuri, pot apela la o alta metoda: rent a car.

(mai mult…)

Inchirierea auto in societatea de azi

miercuri, noiembrie 4th, 2015

image-2009-08-14-6051464-56-masina-romaniaCu fiecare zi ce trece lumea resimte din ce in ce mai mult nevoia de siguranta, de control, dar si cea a unei viteze din ce in ce mai mari de desfasurare a evenimentelor. De la viteza conexiunii la internet si pana la capacitatile hardware ale telefoanelor inteligente, totul este caracterizat de rapiditate. La fel stau lucrurile si in ce priveste prestatia la locul de munca, unde a face totul cat mai rapid, fara compromisuri in ce priveste calitatea, ar trebui sa fie obiectivul fiecarui angajat.

Viteza, sau altfel spus, graba, a fost cea care a stat la bazele boomului tehnologic, dorinta acerba de evolutie generala fiind responsabila printre altele, de procesoarele cu multe nuclee, de televizoarele inteligente, dar si de inovatii mai mari precum autoturismele inteligente. Astfel, dorinta de a face totul mai repede, mai bine si mai eficient, dorinta ce ne insoteste 24 de ore pe zi, a condus in cele din urma la urmatoarea treapta a evolutiei, la randul ei, acest nou standard dand nastere unor cerinte si mai avansate si asa mai departe intr-un cerc ce pana acum a avut rezultate impresionante. (mai mult…)

Viitorul inchirierilor auto

marți, septembrie 8th, 2015

6c3a5e4c-4e63-481f-8389-30ccc16a2ad9Dezvoltarea economica si tehnologica din anii ce au trecut, parte a globalizarii rapide si-au facut simtite efectele asupra intregii lumi. De la dezvoltarea relatiilor economice interstatale, la cresterea turismului si imbogatirea ofertei turistice, la aparitia de noi tehnologii si rafinarea celor vechi, transformarile au atins fiecare punct al vietii umane si fiecare element al circuitului economic. Desigur, serviciile de inchirieri auto nu puteau face exceptie.

O industrie care a luat nastere in urma cu aproape 100 de ani si care a trecut printr-o continua metamorfoza pana in ziua de azi si care, conform predictiilor specialistilor, va continua sa creasca. La nivel global, se preconizeaza ca piata serviciilor de inchirieri auto va atinge o valoarea aproximativa de 81 miliarde de dolari americani pana in anul 2019. In continuare, pilonii acestei industrii vor fi turismul si relatiile economice globale dar si industrializarea tarilor cu economii emergente si dezvoltarea tarilor aflate in faza incipienta. Cererea masiva din tari ca Brazilia, China, Coreea de Sud, Indonezia, India vor fi o ocazie buna de expansiune pentru furnizorii de servicii de tip rent a car. Constanta, evident, o reprezinta tipurile de autoturisme disponibile, ce se diferentiaza in continuare in masini de clasa mica / economice, masini de clasa medie, masini din segmentul business, limuzine de lux, SUV-uri. (mai mult…)

O vacanta reusita cu ajutorul serviciului rent a car

luni, noiembrie 10th, 2014

Pulse-Automotive-Family-Car-Holiday-TripVacantele sunt o modalitate eficienta de incarcare a bateriilor dupa o perioada incarcata. Indiferent de destinatia aleasa, scopul principal al unei calatorii este relaxarea. Tocmai de aceea toate detaliile trebuie bine puse la puncte inca dinaintea plecarii pentru o vacanta lipsita de griji de care sa te bucuri pe deplin.

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont in planificarea unei vacante sunt: transportul, cazarea, masa si activitatile pe care vrei sa le faci. Fiecare aspect in parte este important, iar vacanta ideala presupune sa nu neglijam pe niciunul dintre ele. (mai mult…)

Serviciul „rent a car”, cheia către o vacanţă de neuitat

vineri, octombrie 17th, 2014

3d illustration: Land and a group of suitcases. To take a vacation rentalCea mai răspândită modalitate de destindere o reprezintă călătoriile. Atunci când simţim că suntem prinşi în rutină, că suntem mult prea obosiţi sau stresaţi, tot ce ne dorim este să plecăm undeva departe şi să uităm de probleme. Fie că vorbim despre mare sau munte, despre locurile din ţară sau din străinătate, o vacanţă este o alegere perfectă pentru a ne încărca de energie pozitivă.

Afirmaţia lui Ernest Hemingway: „Nu pleca niciodată în vacanţe cu persoane pe care nu le iubeşti” constituie un lucru esenţial dintr-o călătorie reuşită. Pentru a avea experienţe de vacanţă de neuitat, călătoria împreună cu cei dragi constituie elementul cheie. (mai mult…)

Unde mergem de 1 Mai si… cu ce?

marți, aprilie 22nd, 2014

Sudul-litoralului-are-cele-mai-mici-preturi-pentru-minivacanta-de-1-MaiAbia ne revenim din marea sarbatoare a crestinatatii ca deja, multi dintre noi ne facem bagajele catre o alta destinatie foarte asteptata de noi, Romanii: 1 Mai. Cei mai prevazatori si-au facut deja rezervari, la munte sau la mare (mai ales la mare!) sau chiar pe rute care mai de care mai nebanuite.

Hotelierii anunta deja ca pe Litoral camerele de hotel sunt deja inchiriate in proportie de 100%, lucru care nu s-a mai intamplat de cativa ani. Toata aceasta mica isterie cu vacanta de 1 Mai a fost in principal declansata de faptul ca va exista si un 2 Mai liber ceea ce le va da ocazia turistilor sa isi permita sa incerce pentru odihna si distractie chiar destinatii mai indepartate.

Binenteles ca, asa cum stim cu totii, una dintre aceste destinatii, extrem de atractive este  vecina noastra Bulgaria. Mi-am adus aminte cu aceasta ocazie de patania unui prieten de acum un an cand isi pregatise extreme de atent vacanta de 1 Mai, mai ales ca, pentru el, un om de afaceri extrem de ocupat, aceste mici calatorii sunt foarte importante. Dupa ce a pregatit minutios traseul, de la ruta pana la escale, etc.,  si a inchiriat deja un apartament intr-o binecunoscuta statiune, a avut surpriza sa constate ca are o mare problema. (mai mult…)

Idei originale – cadou un weeknd cu o masina de inchiriat

miercuri, octombrie 9th, 2013

cadou masina de inchiriatUna dintre ideile originale care s-au nascut de curand in urma anilor de criza economica a fost, da, si aceasta, a unui cadou original, adica o plimbare de placere cu o masina “mai de soi”. Multe familii au pierdut in urma severei recesiuni, case si masini cumparate in rate sau depuse ca si gaj pentru alte imprumuturi sau pur si simplu aceste bunuri le-au fost executate silit pentru diverse datorii.

Ca o picanterie, o celebra firma producatoare de usi de garaj a avut o campanie publicitara in care vindeau usi de garaj “impotriva executorilor” si ca slogan au folosit expresia “masina ramane in garajul tau!” Reclama nu a “tinut” prea mult deoarece firma din Oregon, producatoare de usi de garaj blindate a cazut si ea prada, la randul ei, crizei economice.

Deci, revenind la aceasta ideie de a face cadou persoanei iubite o plimbare de weekend cu o limuzina inchiriata, se pare ca, aceasta este pe cale in anumite state americane sa devina un obicei, asa cum sunt picnicurile in familie sau Ziua mamei, Haloweenul, sau iua Recunostintei. (mai mult…)

Despre inchirieri masini

duminică, martie 31st, 2013

inchirieri-masiniEste important ca in piata rent a car sa existe diversitatea companiilor, deoarece clientii ar trebui sa aiba posibilitatea de a allege firma care le ofera cele mai bune servicii si masini.

Pe scurt, ca o companie inchirieri autoturisme sa fie cautata trebuie sa creeze valoare pentru client, astfel incat sa existe o implicare serioasa pe toate nivelurile.

In mod explicit, nivelul de implicare al firmei de inchirieri auto sa fie ridicat si sa caute sa mentina o relatie de parteneriat cu clientul respectiv, oferindu-i atat informatiile necesare , cat si consiliere in ceea ce priveste masina care doreste sa o inchirieze. (mai mult…)