Flexibilitatea serviciilor de tip rent-a-car – oriunde si oricand

rent-a-carIn contextul unei epoci in care tehnologia primeaza si in care obtinerea unui job nu mai este conditionata de a avea domiciliul in imediata apropiere a noului loc de munca, o noua forma de migratie, de aceasta data temporara si repetata, altfel spus naveta, s-a inradacinat in societatea umana. Nevoile diverse ale celor ce aleg sa faca naveta si mai ales traseele lor diferite au exclus transportul in comun ca fiind o solutie, autoturismul personal intrand in schimb in planurile acestor persoane.

Situatii speciale te pot tine departe de autoturismul personal, sau chiar lipsa achizitiei unuia te pot determina sa cauti o varianta ajutatoare. O detasare temporara sau un program de pregatire in alta localitate sau chiar alta tara te pun in situatia de a intra in lumea serviciilor de inchirieri auto, o solutie pe cat de la indemana, pe atat de comoda si eficienta. Astfel de serviciile de inchirieri de masini sunt tot mai solicitate in anii recenti si ofera confort, rapiditate, dar mai ales flexibilitate si independenta – posibilitatea de a te deplasa la orice ora si pe orice distanta, oricand si oriunde, fara a mai depinde de transportul in comun sau de serviciile de taxi. Fie ca pleci o saptamana, doua sau cateva luni, astfel de servicii de tip rent a car iti sunt la indemana.

Care e modul de inchiriere? Mai intai alegi firma, pe baza recomandarilor primite sau review-urilor clientilor, trecand apoi la selectarea masinii propriu-zise in functie de preferinte, buget, nevoile din perioada urmatoare. Evident, ultimul pas este stabilirea perioadei de inchiriere. Pentru perioade mai indelungate, anumite companii de inchirieri masini ofera discounturi sau alte avantaje.

Masinile disponibile pentru a fi inchiriate se gasesc intr-o mare varietate, tocmai pentru a satisface nevoile tuturor clientilor. De la masini mici, de oras, care consuma foarte putin, pana la masini de lux sau masini de teren, toate pot fi inchiriate pe diferite perioade. Un alt avantaj este faptul ca se poate stabili o intalnire cu agentul de inchiriere, astfel incat masina sa fie disponibila la ora convenita si in locul dorit de catre client, ducand gradul de flexibilitate mai sus pentru a veni in intampinarea nevoilor diversilor clienti.

Tags: , , ,

One Response to “Flexibilitatea serviciilor de tip rent-a-car – oriunde si oricand”

  1. Viitorul inchirierilor auto - Blog Auto Grand - Inchirieri auto | Blog Auto Grand – Inchirieri auto Says:

    […] « Flexibilitatea serviciilor de tip rent-a-car – oriunde si oricand […]

Leave a Reply